Home page > Arbeta hos Chiesi

New opportunities at Chiesi

 

The Nordic Chiesi affiliate is expanding and we are searching for curious and engaged employees in four Nordic countries. We are reviewing applications and CVs continuously. See application details and recruiting consultants details below.

 

 

Accounting Manager till Chiesi Pharma AB

Chiesi Group är ett internationellt företag, med huvudkontor i Parma, Italien. Med en omsättning på mer än 1,4 miljarder euro för Chiesi Group är vi bland de 50 största läkemedelsföretagen i världen. Chiesi utvecklar och distribuerar läkemedel i 65 länder och har 25 internationella bolag (i Europa, Amerika, Asien och Afrika). I dag är Chiesi ett av världens ledande läkemedelsbolag inom det respiratoriska området och bedriver även verksamhet inom neonatologi, sällsynta sjukdomar och specialistvård. Nu har Chiesi även etablerats i Norden med verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Chiesi Norden har en personalstyrka på ca 65 medarbetare och befinner sig i en stark tillväxtfas. Sedan 1 juni 2018 ingår även en forskningsenhet på Lidingö. Läs mer på http://www.chiesipharma.se/

 

Är du redo att ta nästa steg i en roll där du får helhetsansvar för redovisning och även får vara delaktig i att bygga upp en ekonomifunktion i Norden? Lockas du också av att arbeta i en entreprenöriell organisation som är en del av ett stort, familjeägt, forskningsdrivet och globalt bolag? Chiesi i Norden har under de senaste åren befunnit sig i en kraftig tillväxt. Som ett led i detta behöver Financefunktionen utökas med en Accounting Manager, vill du vara med på dess tillväxtresa?

 

Detta söker vi

I din roll kommer du att arbeta operativt med redovisning samt ha det övergripande ansvaret för att kvalitetssäkra redovisningen för Chiesi i Norden som består av Chiesi Pharma AB samt tre nordiska filialer. I arbetet ingår även att kontinuerligt bygga upp och vidareutveckla rutiner och processer. I rollen kommer du delta i många utvecklingsprojekt, bland annat kommer du vara delaktig i att implementera och bygga upp affärssystemet SAP.

Du kommer tillhöra den nordiska ekonomifunktionen bestående av tre personer. I och med Chiesis tillväxt kommer du på sikt få möjlighet att rekrytera ditt eget team och få personalansvar. Du kommer vara placerad på Chiesi huvudkontor i Stockholm City och rapporterar till Finance Manager.

 

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Accounting Manager kommer du arbeta brett och det är viktigt att du trivs med att arbeta både högt och lågt. Chiesi har även ett tydligt hållbarhetsarbete som genomsyrar arbetet och som även ligger i fokus framgent för bolaget. I rollen som Accounting Manager kommer din huvudsakliga arbetsuppgifter vara:

  • Ansvara för månads- och årsbokslut.
  • Årsredovisning.
  • Systemansvarig för SAP.
  • Cash Management.
  • Ansvara för att styra och vidareutveckla processer inom redovisningsfunktionen.
  • Kontakt med myndigheter och revisorer.
  • Säkerställa korrekt hantering av moms och skatter.
  • Hålla sig ajour med förändringar inom redovisnings- och skatteområdet.
  • Etablera och upprätthålla effektiva interna rutiner samt god intern kontroll.

 

Din profil

Du har en akademisk utbildning inom ekonomi. Vi ser att du har erfarenhet av kvalificerad redovisning med helhetsansvar troligen som Redovisningsansvarig, Redovisningsekonom eller som Redovisningskonsult. Då tjänsten innehåller flera internationella kontaktytor är det ett krav att du är flytande i engelska, i tal och skrift. Vidare är du van vid att arbeta med moderna system som verktyg och har ett intresse för detta. Det är även meriterande om du har kunskaper inom lagerredovisning eller erfarenhet av implementering av ett affärssystem.

 

Du som person

För att passa i rollen som Accounting Manager och hos Chiesi är du en kvalitetsmedveten person men som också ser din roll i ett större sammanhang. Då du självständigt kommer ansvara för redovisningen är det viktigt att du är prestigelös, får saker att hända och tar egna initiativ. Vidare har du en god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta nära övriga inom ekonomifunktionen och även mot Italien.

 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Chiesi med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Frida Olsson på Prodiem, tfn 073-388 22 62 eller Viktoria Simmingsköld, tfn 070-999 97 01. Välkommen med din ansökan!

 

https://www.prodiem.se/lediga-jobb/1319-accounting-manager-till-chiesi-pharma-ab/

 

 

 

Chiesi utnämnd Top Employer flera år i rad

 

Chiesi är ett snabbväxande företag där personalen alltid står i fokus. Vi vet att medarbetarna är företagets viktigaste resurs och det är därför viktigt att alla trivs och kan utvecklas i sina yrkesroller.       

 

Välkommen med din ansökan: infonordic@chiesi.com

 

Rankade bland de bästa arbetsgivarna i världen

Chiesi har i flera år tilldelats The Top Employers Certification av oberoende

The Top Employers Institute som rankar de bästa arbetsgivarna i världen. 

 

Läs mer på: Top Employers Institute